Отвори.нет
Преобразувай дълъг линк
в кратък
www.otvori.net

ДаренияДобави линкРедактирайПреглед на линкАктивни линковеТърсенеПомощ

<< Назад

1. Добавих линка и изпратих смс но не се показва на главната страница. Защо?

Най-вероятната причина да не се покаже един линк на главната страница е защото не сте изчакали линкът да бъде прегледан и одобрен от администратор. Можете да проверите дали линка е бил одобрен от меню Преглед на линк. SMS-ът който се изпратили не е загубен. Трябва да сте получили код чрез който можете да "прикачите" SMS-a към съответния линк. Това също може да стане от меню Преглед на линк - напишете кода от смс-а в полето със заглавие "Добави SMS код" и натистнете бутона "Добави". Другата възможност е да не сте се класирали в първите 30. Всеки смс ви носи различен брой точки - (виж Изпращане на SMS). Ако има най-малко 30 клинка с повече точки от вашия те ще ви изместят от класацията. Броя на точките на останалите линкове можете да проверите от меню Активни линкове. За да се класирате трябва да натрупате още точки като изпратите още (един или повече) смс-и.

<< Назад

2. Мога ли да направя дарение без да поставям линк?

Можете да изпращате неограничено количество смс-и за да подпомогнете търсачката. Тъй като тя е безплатна разчитам само на приходи от дарения. За почвече информация за смс-те виж Изпращане на SMS. Ако желаете да направите дарение по банков път - Друг начин на плащане

<< Назад

3. Как да разбера кога линка ми е бил одобрен?

Трябва периодично да проверявате статуса на линка си от меню Преглед на линк. Линкът ви трябва да бъде прегледан (и одобрен/отхвърлен) до 1-2 дни.
<< Назад

4. От какво зависи позицията на линка?

Линковете са подредени по брой точки. Всеки смс, "прикачен" към линк, носи 1 или 3 точки в зависимост от това на кой номер е изпратен (виж Изпращане на SMS). Линковете са подредени по общ сбор точки в низходящ ред.
<< Назад

5. Ако имам проблем къде да се оплача?

Ако имате проблем пишете във форума. Ще направя каквото мога за да ви помогна. Не забравяйте че качеството на услугата зависи от количеството дарения. Ако искате аз да направя нещо за вас, трябва и вие да направите нещо за мен (не е типично за българите, нали?)

<< Назад


powered by Sphinx  

MLDB.org Magic 8 Ball NS Linux Cookbook Биянка Раян Запознанства