Отвори.нет
Преобразувай дълъг линк
в кратък
www.otvori.net

ДаренияДобави линкРедактирайПреглед на линкАктивни линковеТърсенеПомощ

<< Назад

1. Описание на услугата

Чрез тази услуга вие можете да поставите ваш линк на първа страница на търсачката. За целта е необходимо да сте направили дарение чрез SMS или банков превод. Линковете се подреждат на състезателен принцип - колкото по-голяма стойност е дарението толкова по-напред ще е вашият линк.
Целта на услугата е да получите нещо в замяна на даренията. Парите които давате не са за линка, а за подпомагане на търсачката - разходи за ток, интернет, хардуер и т.н. Ако бъдат събрани достатъчно средства търсачката ще се разраства и ще се обновява много по-често. Ще се събират файлове и от обикновените уеб сайтове ... но това са прекалено оптимистични планове а аз съм песимист. Казвам ви всичко това защото ще има недоволни от цените - възможно е първите позиции да станат доста скъпи в зависимост от търсенето.
Внимание! Няма гаранция че линкът ви ще се покаже (виж следващата точка)

2. Защо дарения, а не плащане

Ами просто не искам да получавам оплаквания колко скъпо било или защо линка ми беше на сайта ти с 5 минути по-малко отколкото си обещал и т.н. Също така няма 100% гаранция че като изпратите смс линкът ви ще бъде показан, тъй като е възможно всички останали линкове да са с повече смс-и (съответно точки) от вашия (виж Активни линкове)

<< Назад


powered by Sphinx  

MLDB.org Magic 8 Ball NS Linux Cookbook Биянка Раян Запознанства